SHE Decor

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – проектиране и реализация

За Нас

<

p class=“font_7″>Ши Декор е студио за интериорен дизайн и  цялостно реновиране,  на жилища и офиси.
Нашето име е гаранция за качествена услуга.

<

p class=“font_7″>Изготвяме индивидуални проекти за вашият дом или офис , изцяло съобразени с вашите нужди, предпочитания и пространство. Предлагаме ,както самостоятелни проекти предназначени за външни изпълнители, така и проекти с цялостна реализация, до ключ от нас.

<

p class=“font_7″>Предлагаме широк спектър услуги, като така се стремим да оптимизираме максимално времето и средствата за изпълнение за всеки проект.
Предлагаме комплексни ремонтни дейности, реновиране и дизайн както на частни жилища, така и на търговски и бизнес сгради.

Извършваме довършителни ремонтни дейности или основни ремонти на помещения, жилища офиси.

Предлагаме цялостен или частичен дизайн.

Изготвяме проекти на мебели и изработването им от нас.

Изпълнението на обектите се реализира изцяло от собствени групи по предварително изготвен график, което свежда до минимум срока на изпълнението и ни дава възможност да предоставим изключителни условия на нашите клиенти .

Качеството се гарантира, както от гаранцията на материалите, които използваме , така и с допълнителна гаранция за труда.

Ши Декор работи в тясно струдничество с едни от най-големите вериги на пазара и предлага преференциални условия в тях за своите клиенти .

Благодарим за доверието!

Какво е уютът без Ши Декор

За повече информация , свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Напред

© 2018 – 2019, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Translate »