SHE Decor

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – проектиране и реализация

Мебели по проект

Мебелите по индивидуален проект са удобни, практични и лесно задоволяват и най-капризния вкус.

С тях ще уплътните максимално пространството, защото, за разлика от тези, които се предлагат в търговската мрежа, те ще паснат идеално във вашите пространства.

Мебелите по проект позволяват да разгърнете въображението си и да избягате от стандартното.

Те предоставят възможност за много повече място за съхранение и същевременно разчупват пространството.

Кухните изработени по проект са много по-практични от готовите, предлагани по магазините. Почти не можем да си представим модерна кухня, която да не е направена специално за вас. Кухнята отдавна не е онова отделно помещение и приобщена към основният дневен тракт, тя е различна, многофункционална и едно много по-любимо място.

  • Преди да поръчате кухня по проект, уточнете вида и желаното разположение на уредите.

С мебелите по проект можете да се съобразите с вече съществуващата електрическа и ВиК инсталация. Те са оптимално решение както за малки, така и за големи пространства.

Мебелите по проект са един от основните елементи за презониране и съществена част от всеки добре изглеждащ и уютен интериор.

Когато поръчвате мебели по проект сами избирате материала за изработката им. Може да избирате от масивна дървесина, МДФ, ПДЧ, ЛПД и др.

В нашите мебели ние залагаме висок клас механизми с изключителна гаранция.

За нашите клиенти предлагаме и възможност за 3D визуализации на мебелите.

 

Ако желаете да изработим вашите мебели по проект или имате въпроси, свържете се с нас.

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Напред

© 2018 – 2019, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Translate »