SHE Decor

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – проектиране и реализация

Често задавани въпроси

 1. Колко струва първоначалният оглед – Огледът е безплатен.
 2. Нямам скица, какво трябва да направя – Ако не може да предоставите скица, колегите могат да направят първоначално замерване, цената му се опреля от квадратурата.
 3. Желая интериорен проект с реализация от вас, как мога да разбера цената за реализацията – Ще ви предоставим проектобюджет по основни коментирани промени ( които могат да се предвидят ), още преди започване на интериорният проект.
 4. Желая изготвяне на проект/реализация колко по-рано трябва да се свържа с вас – Работните графици за дизайна и реализацията обикновенно се планират с месеци напред, така че колкото по-рано толкова по- добре. Ние разполагаме с голям екип от специалисти и средният срок на започване на работа по проект/реализация е в рамките до месец след първоначалната оферта.
 5. Защо цената за изготвяне на проект с реализация от вас е толкова по-ниска от цената за изготвяне към външен изпълнител – Клиентите с реализация от нас се възплозват от отстъпка от проектната цена, освен това след завършване на проекта, нашите колеги следят необходимата техническа информация  в наш софтуер и не е необходимо изготвяне на подробна техническа документация.
 6. Защо да избера вас за изготвяне на проект – Защото проектът, освен красиви картинки, трябва да бъде реализуем и то във вашият бюджет. Добре изглеждащото и комфортно жилище не е непременно най-скъпото. Ние сме екип от специалисти във  всички дейности, свързани с  реализацията, познаваме в детайли не само изготвянето на проекта, но и цялостния по-нататъшен процес и можем да ви дадем ясна представа, конкретни съвети и реализуеми неща, срокове и цена, която отговаря на реалността.
 7. Как гарантирате изпълнението на проекта – При включена реализация от нас ние даваме 100% гаранция за припокриване на проекта. Ако реализацията е от външен изпълнител, без авторски надзор, можем да гарантираме само изходната информация по проекта.
 8. Желая да ми изготвите само интериорен проект и не желая реализация от вас – Ще ви бъде изготвен проект към външен изпълнител с пълна техническа документация.
 9. Желая само реализация, не искам проект – Можем да направим ремонт на жилището ви по зададени от вас основни позиции и да предоставим бюджет за това още на начален етап. Ако желаете по-специифични промени е необходим проект.
 10. Защо ми е необходим проект – Виж тук
 11. За какъв срок ще бъде реализацията – Това зависи изключително от обемът на проекта, но работата със наши групи ни позволява да извършваме ремонтните дейности в максималко кратък срок, като комбинираме различните специалисти. Средната продължителност на цялостна реализация на един обект 100 кв.м. е 60 дни.
 12. Какво получавам като ваш клиент – Получавате отстъпки от всички партньори, с които работим, получавате, кратки срокове и гаранция за качество.
 13. Каква гаранция получавам – Получавате 24-60 месеца гаранция на труда и вложените материали, и допълнителната гаранция на всички използвани елементи.
 14. С какви материали работите – Работим със среден до висок клас материали, всички със сертификати за качество. При изготвяне на оферта са упоменaти заложените материали.
 15. Трябва ли да си купя материалите – Не. Материалите, с които работим и за които предоставяме гараниця са заложени в бюджета, те се купуват и доставят от нас.
 16. Ако си купя материали, може да намеря по-евтини – Да, но това ще се отрази на качеството на услугата ни и ние не можем да гарантираме добър резултат.
 17. Ако наема майстори, може да получа по-добра цена – Да, но ако трябва да немате майстори за всяка от услугите по реализацията, общата цена няма да е по-добра и няма да имате гаранция за качеството, защото отговорността не е на един човек.
 18. Предвиждам допълнителни доставки, трябва ли да се ангажирам с тях – Ако не желаете да се ангажирате с допълнителните доставки по реализацията, ние можем да предложим допълнителна услуга „координиране  на доставки“ – при която всичко свързано с тях ( достъп/качване/ монтаж) е от наша страна.
 19. С колко човека ще комуникирам по време на проекта и реализацията – Ако ползвате услугата проект и реализация ще комуникирате с дизайнер и технически ръководител. При реализация, ще комуникирате единствено с технически ръководител. Това са колегите, които са отговорни за вашият проект и ще координират останалите колеги при изпълнението.
 20. След ремонта остава много отпадък, какво ще се случи с него – В нашите оферти е включено извозването му до сметище.

Ако не откривате отговор на вашият въпрос, пишете ни

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Напред

© 2018 – 2019, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Translate »