Жилищен интериорен проект

Интериорен проект за вашия дом

 

 

 

Вашият дом е мястото, където искате да се приберете и да ви е уютно и приятно. Това обаче, не винаги се случва.  Дори на пръв поглед всичко да е на мястото си, има нещо което не достига.

Това е така, защото всяко жилище има особености, преимущества и недостатъци. Съчетани с оформянето на стила на жилището, те биха могли да се заличат или натрапят още повече.

Решени да преобразите вашето жилище, трябва да знаете, че наемането на интериорен проектант , ще ви спести не само повтарянето на грешки в детайлите, но и време и пари в цялостния ремонт. На практика стойността на проекта е едва 2-6% от цялостното изпълнение, осигурявайки ви пълна документация за изграждането на всеки детайл в жилището, включително и мебелите.

Освен цялостна техническа документация, интериорният проектант има за цел да превърне вашия дом, във вашето място. Той ще превърне недостатъците в предимства и ще създаде едни дом изцяло във ваш стил.

 

Началото е ИДЕЕН ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

 

Осъзнаването на нуждите и вкусовете не всеки член на семейството и постигането на обща картина за бъдещите промени е първата стъпка.

Следва обсъждане и създаване на схеми в няколко варианта на реконструирането на жилището , в т.ч премахване или преконфигуриране на преградните стени, промени на прозорци и тавани ел и ВиК инсталации и т.н.

 

Следващия етап  да се уточни кои от съществуващите мебели ще останат и какво ще се добави. Промените се визуализират в схематичен вид.

Следва 3D моделирането, тук получавате реалистичен проект на дома ви, в коментирания и одобрен вече схематичен вариант. Визуализацията търпи, няколко корекции. Предложените промени,мебели и текстури са напълно реалистични, с възможност за закупуване или проектиране.

С предоставяне на крайната 3D визуализацията, вие получавате и изготвен бюджет за реализацията, без значение дали ще бъде изпълнен от нас или външен изпълнител.

 

Втория етап е РАБОТЕН ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

 

В този етап се реализират всички подробни чертежи необходими за цялостния ремонт. Чертежите са с точни размери и планове, свеждащи до минимум възможността за грешка при изпълнението на всеки един от етапите, дори и от външна фирма.Интериорен проект

За всяко помещение се изготвят :

План ЗОНИРАНЕ –  новото разпределение на жилището  с включени всички стари елементи, които ще бъдат премахнати и всички  нови с точни  размери и отстояния.

План МЕБЕЛИРАНЕ – тук се описва точното разпределение на мебелите, с точни размери и материали за изработването им.

План САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ –  този план ви предлага точно разпределение на  бани,тоалетни и мокри помещения с включен план на ВиК разперелението на помещенията.

План СТЕНИ – точен чертеж с прецизни размери, включващ всички носещи и преградни стени в описания по вида си, както и отбелязване на гипсокартоновите конструкции.

План ТАВАНИ – чертеж с конструктивно разпределение на окачените тавани и декорации с включено  осветление.

План ОСВЕТЕЛНИЕ –  пълен план на осветителните тела и скрито осветление.

План ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ – пълен план на ел.инсталацията с включено разпределение на ключове и контакти.

План ВиК – включва точен план на старата ВиК и новата (местата на преправяне) инсталация с включена канална инсталация

План СЛАБОТОКОВА ИНСТАЛАЦИЯ – план на цялостното окабеляване за интернет и телевизия и телефон.

План ВЕНТИЛАЦИЯ/ОТОПЛЕНИЕ – план  на отоплителната/охладителна система (съществуваща или нова) в сключени промени.

План СТЕНИ ДЕКОР – точен чертеж на стените с включен начин и  материали за обработка

План НАСТИЛКИ – точен чертеж с всички подове, включващ точна квадратура и необходимите  материали.

 

 

За запитване за оферта, моля свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

 

© 2015 – 2018, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.