Обществен интериор – проектиране на заведения, офиси, бизнес сгради, хотели,зали

 

 

Интериора  е изключително важна част от вашия бизнес, дори когато става въпрос за малък офис.

Обстановката, първото впечатление е еднакво важно, както за работещите в тази среда, така и за вашите клиенти.

Без значение дали става въпрос за хотел, където клиентите ви ще прекарат повече време или за фризьорски салон, където ще останат  час, бъдете сигурни, че интериора е един от факторите, които ще ги върнат отново при вас.

Прецизното разпределение, декорирането, осветлението, могат да ви освободят допълнително пространство, или илюзията за такова.

Проектирането на индивидуален интериор за вашия бранд, ще е точно толкова важно, колкото и това което предлагате за да останете в съзнанието на клиентите си.

Проектирането на обществен интериор включва идеен проект, свързан с бранда, продукцията или естеството на бизнеса. Нуждите на работещите и на клиентите.

След разработването и ободряването на финален идеен проект, се преминава към работния. Той включва планове и разгъвки на всички помещения с настояща конфигурация и необходимите промени, изграждането на Ел. инсталация, ВиК, слаботокова инсталация, осветление, мебели и всички необходими проекти свързани със специфични за нуждите помещения, складове и други.

 

За запитване за оферта, моля свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Напред

 

 

© 2015 – 2019, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.