Интериорно зониране

Интериорно зониране – планирай пространството

Интериорно зониране

 

Правилното разпределяне на пространството в жилището, офиса, магазина и др. е една от основните стъпки в интериорното планиране. Разбира се, всяко помещение, вече създадено с определен архитектурен план е може би най-доброто за разпределението, като част от цялото.  То обаче само по себе си  е едно цяло и не винаги е най-доброто за вас.Интериорно зониране

 

Дори и да изглежда с идеално зониране , едно празно жилище, често  след като започнете да обзавеждате, това съвсем не изглежда така.

Разпределянето на зоните  може да бъде ясно обособено, чрез препланиране на преградните стени или използване на различни декоративни елементи. Ефектът в този случай ще бъде значително по-добър. Ако нямате тази  възможност, бихте могли да зонирате, посредством обособяване на различни цветови зони или чрез специфично разпределение на мебелите. Предимството на този метод е, че в голяма част се запазва простора на помещението.

зониране

Зонирането е изключително важно, както за домашния уют, така и за работната среда. Дори когато говорим за работен кът у дома. Правилното съчетаване на уюта и една среда на концентрация и прехода между тях е гаранция за отличен резултат.

 

 

 

Изключително добър резултат дава зонирането при малки помещения или когато става въпрос за малка кухня. Едно добро разпределение би я направила, не само приятна, но и много по практична.

Зониране

Разбира се интериорното зониране е изключително важно и за големите пространства ,където ако не бъде добре проектирано, би оставило чувство за празнота и недовършеност.

зониране

Ако желаете да изготвим „ЗОНИНГ ПЛАН“   на вашето жилище, офис или др., свържете се с нас

Код за сигурност:
security code
Моля, въведете кода за сигурност:

Submit

 

 

© 2015 – 2016, SHE Decor. Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

2 comments for “Интериорно зониране

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »