Обществен интериор

от She Decor

Проектиране на заведения, офиси, бизнес сгради, хотели, зали

Интериорът е изключително важна част от вашия бизнес, дори когато става въпрос за малък офис.

Обстановката, първото впечатление е еднакво важно, както за работещите в тази среда, така и за вашите клиенти.

Без значение дали става въпрос за хотел, където клиентите ви ще прекарат повече време или за фризьорски салон, където ще останат час, бъдете сигурни, че интериора е един от факторите, които ще ги върнат отново при вас.

Прецизното разпределение, декорирането, осветлението, могат да ви освободят допълнително пространство, или илюзията за такова.

Проектирането на индивидуален интериор за вашия бранд, ще е точно толкова важно, колкото и това което предлагате за да останете в съзнанието на клиентите си.

Проектирането на обществен интериор включва идеен проект, свързан с бранда, продукцията или естеството на бизнеса. Нуждите на работещите и на клиентите.

След разработването и ободряването на финален идеен проект, се преминава към работния. Той включва планове и разгъвки на всички помещения с настояща конфигурация и необходимите промени, изграждането на Ел. инсталация, ВиК, слаботокова инсталация, осветление, мебели и всички необходими проекти свързани със специфични за нуждите помещения, складове и други.

Свържете се с нас

за повече информация или оферта