Реновиране

от She Decor

Ние от She Decor знаем, че всеки дом е символ на личен стил – светилище, което е приютило вашите спомени, желания и мечти.

То не винаги изглежда точно така, както би ви се искало и доста често не е никак  функционално, но е вашето място, което макар и променено, трябва да запази онова, което го прави ваш дом.

Ние знаем колко важно е това за Вас и се стремим да ви предложим услуга, която да може да събере в себе си всичко, което би превърнало вашето жилище в онзи мечтан дом.

Стремим да предоставим надеждни съвети и качествена изработка за нуждите на вашия дом. Нашата гама от професионални услуги включва всички аспекти на интериорния дизайн, декориране, проектиране, изработка, ремонтните дейности и  управление на проекта, които да ви помогнат да реализирате визията си за дома.

Завършени проекти

Използвайте стрелките, за да видите обектите преди и след реновиране.
Интериорен дизайн Интериорен дизайн
Интериорен дизайн Интериорен дизайн

Реновирането е сложен процес и ако не бъде изпълнено професионално има вероятност инвестицията да е твърде голяма или необоснована във времето със съответните гаранции и качество на материалите.

Изготвянето на професионална оценка и проектоплан на задължителните дейности, остойностяването им, добавянето на всички допълнителни дейности и елементи за да се оформи жилището в желаната визия е подготвителния процес, в който се уточняват всички детайли, след което се пристъпва към реализирането им.

Изготвянето на работен график,  предоставянето на спецификации на вложените елементи и предоставянето на гаранция за качество са финалните документални компоненти.

Целият процес по реализацията се координира от нас и в края на процеса клиентите ни влизат в едно напълно готово жилище.

Свържете се с нас

Ако желаете да реновираме вашият дом, изпратете ни планове, снимки и вашите виждания за промяната и наш колега ще се свърже с вас с подробности за изготвянето на оферта.